Reviews

DSC_1769

Floor Tuinstra, voetreflexoloog

“Eelk luistert naar je, ze vraagt wat je wil uitstralen voor je foto, is lekker nuchter, open minded, droog én erg lief. En net een tikkeltje anders dan de rest, dat is EELK.
En ze kan nog schrijven ook!”

Conduct Vastgoed

Jan Willem ten Kley,
eigenaar Conduct Exclusief Wonen

Als je de mooiste objecten wilt verkopen, dan moet je ook de mooiste fotoreportage laten maken om dit te kunnen doen. Eelk kan dat beter dan anderen én ze leeft zich in in onze clientèle. Daarom kiezen wij voor Eelkje.
Wat ook erg fijn is, is dat we de beelden snel in huis hebben.
 
 

Renate & Hylke

Renate & Hylke

“We waren erg verrast door de vele mooie foto’s van onze bruiloft! En het boek ziet er supermooi uit!”

 

Bikelane

Michel Brussé, eigenaar Bikelane

“Ik ben erg te spreken over de samenwerking met Eelkje. Ze is uiterst vakbekwaam en denkt graag mee, met optimaal resultaat. Ze voelde zich als een vis in het water in mijn bedrijf. Door haar professionaliteit en meedenkend vermogen kan ik Eelkje van harte aanbevelen!”

 

Maarten Baanders

 Maarten Baanders, kunstjournalist

“Ik vond het fantastisch met Eelk te werken. Tijdens een sessie voor castingfoto’s gaf ze me geen moment het gevoel dat er een kille lens op me gericht was. Het contact wat ze met je heeft is het geheim waarmee ze foto’s maakt waarop je helemaal jezelf bent. Het kostte me geen enkele moeite verschillende stemmingen in me op te roepen. Zo maakte ze een prachtige, veelzijdige reeks foto’s waar ik
heel blij mee ben.”

 
 

Xenia

Marjon Dusée, secretaris Xenia Hospice

Graag willen wij je heel hartelijk bedanken voor de prachtige fotoserie die je hebt gemaakt tijdens de openingsdagen op 4 en 5 april jl. Mede door jouw inzet kregen deze dagen een extra feestelijk karakter. Wij genieten nog na dankzij jouw fraaie beelden.
Nogmaals hartelijk dank!

Pie & Dave

Pie & Dave

“Wat we zo fijn aan het werken met Eelkje vonden was dat ze rustig maar toch enthousiast was en de dag met veel positiviteit benaderde. Onze beider families vonden haar ook heel prettig om mee te werken tijdens de fotosessie vanwege de ongedwongen sfeer die ze creeerde. Verder slaagde ze er fantastisch in om het licht in de foto’s te vangen en de sfeer van de dag goed vast te leggen, dit vonden wij zeer belangrijk. We zouden haar onvoorwaardelijk aanbevelen!”

 

Elsbeth Pilz

 Elsbeth Pilz, fotograaf

Eelk is een fotograaf waar je van op aan kan. Zij schiet op informele en vaak humoristische wijze de mooiste portretten. Verstaat haar vak als fotograaf en is betrouwbaar in haar afspraken. Kortom: een aanrader!
We gaan samen mooie projecten doen.

Lichtinval

Alfred van der Meulen, lichtontwerper

“Eelkje valt op door haar onopvallendheid.
Zij kan schier onzichtbaar de mooiste platen schieten van een concert of een theatervoorstelling. Veel fotografen lijken vooral zichzelf heel belangrijk te vinden en daar heeft Eelkje gelukkig geen last van.
En het resultaat is altijd gaver dan wat je had durven hopen!”

Moment van Betekenis

Sophie Looijestijn, Moment van Betekenis

Wat een snelheid, top! De foto’s zijn heel gevarieerd. Je hebt het hele spectrum gevangen, van ernst tot een grote lach.
Veel dank voor je werk!

Wij Helpen Daar

Joost Wensveen, 
penningmeester Wij Helpen Daar

“De foto’s zien er echt heel goed uit! Hier kunnen we iets heel moois mee! Veel succes nog met aankomende projecten, het was een prettige samenwerking!”

Care en Sander

Care & Sander

“Professionally provided her greatest work for our most beautiful wedding party. The pictures taken by Eelk always remind us of a remarkable moment.
Thank you so very much!”

 

Paula Patricio

Paula Patricio

Onlangs heeft Eelkje een aantal erg mooie foto’s van mij gemaakt! Ze heeft een zeer relaxte manier van werken met een goed oog voor omgeving en detail.  Alles gaat in overleg, wat ik als zeer plezierig heb ervaren!

Patricia van Polanen - Petel

Patricia van Polanen Petel, Happy Planet Platform

We vonden het ontzettend gezellig en leuk met je! De foto’s zijn echt heel mooi geworden en sommige ook heel grappig! De foto’s zullen we gebruiken voor de website en social media.

Marjolein van Braam Morris

Marjolein van Braam Morris

Ze zijn mooi!!!
Ben heel blij met mijn nieuwe profielfoto!

DSC_0987

Johnny Bruce Muller, singer-songwriter

“Goed promotiemateriaal is belangrijk voor een beginnend artiest. Ik had altijd twijfels of modeleren wel iets voor mij was maar door de manier van werken met Eelk voelde ik me op m’n gemak, en toen ging het eigenlijk vanzelf!”

 

DSC_1922

Bikkies, handgemaakte tassen van tent

“Eelk heeft op haar volledig eigen wijze onze tassen van tent vastgelegd en dat doet ze als geen ander! Vanwege haar eigen stijl en unieke zelf zullen we in de toekomst op zeker bij haar terugkomen. Bedankt voor de fantastische samenwerking!”

Familieportret

Mevrouw Langeveld

“Ik was blij verrast met je prachtige foto!
Hier kan ik iedere dag van genieten. Geweldig, ik was echt ontroerd toen ik hem zag.
Heel hartelijk bedankt!”