Info

Foto Eelk

Eelkje Colmjon – Photographer – Leiden, the Netherlands

Als freelance fotograaf ben ik getuige van menig evenement, conferentie, trouw- en bedrijfsfeest, maak ik reportages voor tijdschriften en bedrijven en zet ik mijn handtekening onder menig portret en profielfoto. En dit is nog maar een deel van mijn werk!

Mijn camera laat me ook veel van de wereld zien. Zo had ik in de straten van Iran de hipste dames voor mijn lens, maakte ik in een Servisch romadorp een documentaire over het leven van alledag, bezocht ik Mozambique in verkiezingstijd en portretteerde ik ouderen in Roemenië die rondkomen door steun uit Nederland. Ik houd van realistische beelden. De realiteit is vaak al bijzonder genoeg.

Ik ben lid van Dupho (Dutch Photographers). In 2016 startte mijn samenwerking met fotobureau Hollandse Hoogte.In 2017 werd ik door GUP Magazine verkozen tot een van de New Dutch Photography Talents. 

Mijn opdrachtgevers zijn: Universiteit Leiden, Leidsch Dagblad, LEVEN! Den Haag, Stichting Jeugd en Samenleving, Hello Gorgeous Magazine, Movies that Matter Festival, Radar Advies Bureau, Hilton Garden Inn, Food & Nutrition, The Underground, Songfestival Magazine, Thuisafgehaald, Leiden Film Festival, Xenia Hospice, Kringloopwinkel Het Warenhuis, Workplace Pride, Magazine on the Spot, Stichting Topcare, Conduct Vastgoed BV, Jobarco BV, Pechakucha Leiden, Museumnacht Leiden, de Kunstroute, Stichting Wij Helpen Daar, Stichting Dorcas Roemenië, diverse bedrijven en particulieren.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail me even!