Over Eelkje

Foto Eelk

Eelkje Colmjon – Photographer – Leiden, the Netherlands

Als freelance fotograaf ben ik getuige van menig evenement, conferentie, trouw- en bedrijfsfeest, maak ik reportages voor tijdschriften en bedrijven en zet ik mijn handtekening onder menig portret en profielfoto. En dit is nog maar een deel van mijn werk!

Mijn camera laat me ook veel van de wereld zien. Zo had ik in de straten van Iran de hipste dames voor mijn lens, maakte ik in een Servisch romadorp een documentaire over het leven van alledag, bezocht ik Mozambique in verkiezingstijd en portretteerde ik ouderen in Roemenië die rondkomen door steun uit Nederland. Ik houd van realistische beelden. De realiteit is vaak al bijzonder genoeg.

Ik ben lid van Dupho (Dutch Photographers). In 2016 startte mijn samenwerking met fotobureau Hollandse Hoogte.In 2017 werd ik door GUP Magazine verkozen tot een van de New Dutch Photography Talents. 

Mijn opdrachtgevers zijn: Magazine on the Spot, LUMC, Universiteit Leiden, Scotch & Soda, Communicatiebureau Volle Maan, We Are Leiden, Cultuurfonds Leiden, PS Theater, Economie071, Stichting Jeugd en Samenleving, Leef, Hello Gorgeous Magazine, Movies that Matter Festival, Radar Advies Bureau, Hilton Garden Inn, Onze Taal, Kinki Kappers Den Haag, Songfestival Magazine, Leidsch Dagblad, Xenia Hospice, Workplace Pride, Stichting Topcare, The Plastic Soup Surfer, de Kunstroute, Museum de Lakenhal, Pechakucha Leiden, diverse bedrijven en particulieren.

 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Bel of mail me even!